Royal Black
Hello guys :) I'm Aida Fatin . In this blog i will write everything that happened in my life . I hope u enjoy reading my blog :)




Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: Aida Fatin
kembali ke sekolah o_O
19 May 2012 | 6:35 AM | 0 comments
assalamualaikum :)
da 2 bulan aida tak jenguk blog ni . ap sudah jd aida pon tak tau :) sebelum ni aida bz keje takde masa nak online . so skrang ni da tak keje da . aida masuk form 6 . welcome back to school aida -,- lepas ni kene pakai baju sekolah balik . arghhh . rimas la pakai baju sekolah . balik kul 1 . then kene buat assigment yg banyak -,- form 6 da tak mcm form 5 da . skrang ni semua kene buat sendiri . ala , nama pongg pra u . mane idok ye . skrang mane ad buku teks da . semua guna buku rujukan je . tp kene beli sendiri . tu yg tak larat . manyak pakai duit . nak tak nak kene la berkorban sikit . tp ni tak confirm lg masuk form 6 terus ke ap . sebab tgh tunggu rayuan upu . kalo dpt aida pegi la tgl kan form 6 ni . kalo tak dpt terpaksa la stay form 6 :') kat sekolah aida ni ad 2 pakej je . ekonomi dgn sastera . aida prefer ekonomi than sastera cause aida tak suka membaca . aida lebih suka mengira . haha ! poyo je kan . kalo di takdir kan aida kene stay kat form 6 ni aida redha je la . nak buat mcm mane kan da rezeki aida dekat form 6 . so kene la berusaha utk mendptkan 3.0 ke atas . doakan yg terbaik utk aida k . k la takat sini je la entry utk kali ni . bye :)


Old things